09.00 - 12.30	Yellow Fever workshop				
09.05 - 09.25		Why all the Fuss and Why am I here?	20 mins		
		A short history of yellow fever and the need for approval	20 1111115		
09.25 – 10.00		What is Yellow Fever?	30mins		
40.55 40.00		Epidemiology, transmission and clinical features			
10.55 – 10.30		The Legalities  • Yellow Fever administration in NZ			
		International Health Regulations and how they	30mins		
		apply to yellow fever	30111113		
		Revised IHRs through to June 2016			
10.30 - 10.45		TEA BREAK			
10.45 – 11.15		I wouldn't give it to my mother			
		Yellow fever vaccine – indications, contraindications and	30mins		
44.45 44.55		adverse events			
11.15 – 11.35		The Special Case Traveller	20 mins		
11.35 – 11.55		Immune compromised  Putting the pieces together			
11.35 – 11.55		Case studies	20mins		
11.55 – 12.15		Yellow fever test			
		Short MCQ paper	20mins		
12.15 – 12.30		What happens now?	15mins		
		Yellow fever approval process, closing remarks	151111115		
	Finish		3.5hrs		
12.30 – 13.15	LUNCH				
	DISEASE UPDATES				
13.15 – 13.35		'DIARRHOEA SYNDROME'			
13.35 – 13.55		RABIES			
13.55 - 14.15	ZIKA, DENGUE, CHIKUNGUNYA				
14.15 – 14.35		JAPANESE ENCEPHALITIS			
14.35 – 15.00	TEA BREAK				
	THE 'OLD PERENNIALS!'				
15.00 – 15.30		MALARIA – FOR NEW ZEALANDERS TRAVELLING!			
15.30 – 16.00	AMS – FOR NEW ZEALANDERS CLIMBING!				
16.00 - 16.30		SAFE AND SECURE TRAVELLING – SELF-CARE			
16.30 – 17.00	BLOODY BUGS 'N STUFF!!				
17.00	QUESTIONS AND ANSWERS AND REVIEW				